SERIE CARD OMV BASIC:   710109 - 204314 - CNP / CIF:   

Info CARD OMV

 

Conferinta Online

 

PRIMA PAGINA

Birou Virtual

UTILIZATOR: (CNP/CIF)

PAROLA: (primita pe mail)

 

Reduceri la Parteneri

Oriunde vezi acest afis!
catalog parteneri »

 

 

 

 

Cine, unde şi cât? Imprimare Email

CINE POATE DEVENI MEMBRU?

Orice cetăţean posesor unui autovehicul cu maximum 8+1 locuri sau autoutilitară până la 3,5 tone sau societate cu parc auto poate deveni, la cerere, membru al A-CAR ROMÂNIA, categoria GOLD, SILVER sau BRONZE, dacă îndeplineşte următoarele conditii:

  • este cetăţean român sau străin cu domiciliu sau reşedinţa în România,
  • să fie înregistrată şi cu sediul social în România, în cazul persoanei juridice,
  • are autovehiculul înmatriculat în România sau în străinătate,
  • autovehiculul are  ITP valabil, la data înscrierii ca membru în A-CAR ROMÂNIA şi pe perioada valabilităţii calităţii de membru.
  • autovehiculul are RCA valabil la data înscrierii ca membru în A-CAR ROMÂNIA şi pe perioada valabilităţii calităţii de membru.

CUM PUTEŢI DEVENI MEMBRU?

Puteţi deveni membru prin completarea şi semnarea unei cereri tip (care poate fi găsită pe site-ul www.a-car.ro sau la filialele şi agenţiile A-CAR) şi plata cotizaţiei anuale online sau la orice reprezentanţă A-CAR de pe teritoriul României (filială, agenţie, agent, promoter), după care se emite Cardul de Membru.

Cotizatia anuală este:

- 400 lei/an, membru GOLD, pentru posesorii de autoturisme înmatriculate în România şi în străinătate. Pentru autovehiculele  înmatriculate în străinătate, serviciile incluse în cotizaţia anuală vor fi asigurate numai pe teritoriu României.

- 600 lei/an, membru GOLD, pentru posesorii de autoutilitare până la 3,5 t/ 8+1 locuri, înmatriculate în România şi în străinătate. Pentru autovehiculele  înmatriculate în străinătate, serviciile incluse în cotizaţia anuală vor fi asigurate numai pe teritoriu României.

- 240 lei/an, membru SILVER, pentru posesorii de autoturisme, înmatriculate în România şi în străinătate. Serviciile incluse în cotizaţia anuală vor fi asigurate numai pe teritoriu României.

- 400 lei/an, membru SILVER, pentru posesorii de autoutilitare până la 3,5 t/ 8+1 locuri, înmatriculate în România şi în străinătate. Serviciile incluse în cotizaţia anuală vor fi asigurate numai pe teritoriu României.

100 lei/an, membru BRONZE, pentru posesorii de autoturisme cu max. 7 locuri şi cusa masa proprie de până la 2000 kg, înmatriculate în România şi în străinătate. Serviciile incluse în cotizaţia anuală a membrului BRONZE vor fi asigurate numai pe teritoriu României.

- 195 lei/an, membru BRONZE, pentru posesorii de autoutilitare până la 3,5 t/ 8+1 locuri, înmatriculate în România şi în străinătate. Serviciile incluse în cotizaţia anuală vor fi asigurate numai pe teritoriu României.

Oferta de servicii devine valabilă pentru orice membru al ASOCIAŢIEI ASISTENŢEI RUTIERE DIN ROMÂNIA la 48 de ore de la data confirmării intrării plăţii cotizaţiei anuale în contul bancar al A-CAR ROMÂNIA, cu conditia prezentarii autovehiculelor care beneficiaza de serviciile de asistenta rutiera la orice Filiala A-CAR Romania şi se termină în ziua împlinirii a 12 luni de la aceiaşi dată.