SERIE CARD OMV BASIC:   710109 - 204314 - CNP / CIF:   

Info CARD OMV

 

Conferinta Online

 

PRIMA PAGINA

Birou Virtual

UTILIZATOR: (CNP/CIF)

PAROLA: (primita pe mail)

 

Reduceri la Parteneri

Oriunde vezi acest afis!
catalog parteneri »

 

 

 

 

Transport pasageri Imprimare Email

TRANSPORT PASAGERI din automobilul defect - serviciu complementar serviciului TRACTARE, inclus pentru membri GOLD, dar limitat ca valoare.

Definiţie:
TRANSPORT - se oferă membrului clubului şi pasagerilor din autovehicul în situaţia în care acesta este imobilizat şi numai dacă solicită intervenţie rutieră la A-CAR România, pe perioada de valabilitate a cotizaţiei (dacă defecţiunea nu se poate remedia pe loc sau reparaţia în service nu se poate efectua în 48 de ore), în funcţie de distanţa faţă de reşedinţa membrului, astfel:

  • pentru  teritoriul ROMÂNIEI se asigură transport la resedinţă cu un autoturism al clubului sau, dacă nici unul nu este disponibil, cu taxi-ul. În acest caz serviciul este considerat de urgenţă.
  • pentru teritoriul UNIUNII EUROPENE se poate organiza/asigura transportul cu trenul, autoturismul cu şofer sau avionul în localitatea de domiciliu sau cea mai apropiată localitate reşedinţă de judeţ faţă de aceasta.

Solicitarea şi gestionarea serviciului vor fi făcute numai prin Dispeceratul Naţional al A-CAR România.

Procedura pentru solicitarea serviciului TRANSPORT PASAGERI

Pasul 1 - Sunaţi la DISPECERATUL NAŢIONAL tel: 0.265.230.230 şi cereţi să vă ajute.

Pasul 2 - Vi se va oferi: TRANSPORT pasageri, CAZARE (precizând nr. de persoane, maximum 2 nopţi) sau AUTOTURISM la SCHIMB cu şofer în UE (maximum 2 zile).

Pasul 3 - Automobilul va fi transportat la service-ul autorizat pentru reparaţii sau la locul de garare în scopul efectuării transportului acestuia la domiciliu.

Pasul 4 - Veţi (Membru clubului) preciza pentru câte persoane doriţi TRANSPORTUL şi care dintre persoanele din automobil îşi acoperă singure transportul.

Pasul 5 - Veţi (Membru clubului) semna documentele de împuternicire a unei persoane desemnate de A-CAR în scopul transportului sau reparării automobilului şi veţi fi transferat împreună cu pasagerii de la locul incidentului la locul de cazare, de preluare a automobilului la schimb cu şofer sau în localitatea din care pleacă mijlocul de transport.

Solicitarea şi gestionarea serviciului vor fi făcute numai prin Dispeceratul Naţional al A-CAR România.